October 26, 2009 Sofus Midtgaard

 

Har sammen med Jacob Bøtter fra skrevet en kronik om manglende visioner, åbenhed og politisk lederskab i dansk politik. Vi stiller skarpt på spin, politikere uden visioner og medier der svigter deres konstruktive rolle i samfundsdebatten.

Kritik er der nok af – så vi giver også et par bud på hvordan open government eller borgerinvolvering 2.0 måske kan bane vejen for en mere konstruktiv politik dialog.

Kronikken er bragt i Berlingske Tidende d. 23/10 2009.  Du kan læse kronikken her da Berlingske desværre ikke længere bringer kronikker på Berlingske.dk.

Del den gerne med venner og bekendte så vi kan få budskabet ud. Eller giv dit bud på hvordan vi kan være med til at skabe en mere åben og konstruktiv politisk dialog i Danmark.

, , , , , , , , , , , , ,

Comment (1)

 1. Sofus Midtgaard

  Hej alle,

  Tak for alle de mange mails og tweets. Der har været massiv støtte til tanken om borgerindragelse 2.0, som en måde at løfte dialogen i Dansk politik. Der har dog også været et par skeptiske ryster.

  Vi har naturligvis tænkt en masse tanker som der ikke var plads til i kronikken og har kigget på nogle af de eksisterende erfaringer fra ind- og udland. Vi har samlet en række af de mest prominente eksempler på brug af ide-platforme her. Men vi vil i virkeligheden meget hellere høre fra jer.

  Hvordan lykkes man med moderne borgerindragelse? Hvordan holder man idé-generering og debatter på sporet når emnet er politisk? Hvad er de bedste og værste eksempler på brug af moderne borgerinvolvering og åbne idé-platforme nationalt og internationalt?

  Lad os høre fra jer.

  Mange hilsner
  Sofus

Comments are closed.